Sestdiena, 01.04.2023, 13:24
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Sakal Bungalows Sihanoukville - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: MelnāPrincese  
Forums » Vjetnama un Kambodža » Hoteļi un Guest House » Sakal Bungalows Sihanoukville
Sakal Bungalows Sihanoukville
MelnaisDatums: Trešdiena, 20.02.2013, 07:28 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Te ir šī hoteļa mājas lapa ar visiem izcenojumiem: http://www.sakalbungalows.com

Hotelī pavadīju 7 naktis. No sākuma biju rezervējis bungalo, izmantojot Agoda rezervācijas sistēmu. Par 7 naktīm samaksāju 42,17Ls. Padārgi. Normālā cena ir 9$ pa nakti. Visi mēģinājumi sazināties ar hoteļa administrāciju un rezervēt caur viņiem izrādījās neveiksmīgi. Par iemeslu bija tas, ka tajā laikā ir Ķīniešu Jaunais gads, hotelis ir pilns un brīvu vietu nav. Ķīniešu Jaunajā gadā viss kļūst arī dārgāks un pirmkārt jau tieši hoteļi.
Par to, ka hotelis ir pilns nācās piedzīvot personiski. Kad vēlu vakarā ierados hotelī, izrādījās, ka mans bungalo jau ir aizņemts. crazy Kā kompensāciju man atrada labāku un dārgāku istabu mūra ēkā. Uz vienu nakti, rīt mans bungalo atbrīvošoties. Finālā vienojāmies, ka piemaksāšu 2 $ pa nakti vairāk un palikšu šajā istabā. Istaba man iepatikās ar to, ka viņā bija balkons ar skatu uz jūru. Brokastis cenā nav iekļautas.

Hotelis atrodas ļoti izdevīgā vietā, pāris minūšu gājienā līdz Victory beach un tikpat lielā attālumā līdz galvenajai tusiņu vietai šajā rajonā French street. Uz šīs ielas atrodas daudz restorānu un ēstuves dažādām gaumēm. Hotelim ir savs baseins un savs bārs. Bārs strādā 24 stundas diennaktī. Bāram ir laba virtuve, var paēst brokastis, pusdienas un vakariņas. Izlejamais alus maksā 0,62$ par kausu, un 2,25$ par krūku. Ļoti labas cenas. Man personiski labi garšoja vārīts, milzīgs kartupelis ar sieru un bekonu. Ja nemaldos maksāja 2,25$.

Istabā 2 divguļamās gultas (istabā var dzīvot 4 cilvēki), TV ar kaudzi satelīt kanālu (ieskaitot krievu kanālus), ventilators (ir iespējams rezervēt istabu ar airkondišenu), galds, divi krēsli, labierīcības ar dušu, karstā ūdens nav. Balkons ar skatu uz jūru. Istabā pieejams bezmaksas WiFi, tikai signāla līmenis bija zems. Ja bija nepieciešamība sazināties ar mājām caur Skype, gāju uz bāru. Nekādu ekstru nav, bet pēc viņām nav nekādas nepieciešamības.

Pievienotie faili: 3404298.jpg (76.3 Kb) · 7811725.jpg (73.3 Kb) · 9598859.jpg (29.5 Kb) · 2664614.jpg (35.5 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 07.01.2016, 16:49 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Rezervēju šo hoteli atkārtoti no 21.oktobra līdz 27.oktobrim 2015.gadā.

Tā hotelis izskatās no ielas puses:

Hoteli rezervēju izmantojot „booking.com”, pa nakti istaba maksā 10$. Kopumā šeit pavadīju 6 naktis. Apstiprinu, ka pa šo laiku nekas nav mainījies. Restorāns joprojām labākais visā apkārtnē. Varat baudīt vietējos un rietumu ēdienus. Viens no maniem mīļākajiem un iecienītākajiem ēdieniem šeit bija un ir ar mizu vārīts kartupeli un pārklāts ar bekonu un sieru.

Klāt protams, ka "Angkor" alus. Lielā alus krūka ar "Ankor" alu maksā 2,20. Pielej pilnu līdz malām.

Baseins joprojām funicē. Ir iespējams iegādāties dažādas ekskursijas un sabiedriskā transporta biļetes. Joprojām laba izvēle.

Pievienotie faili: 3675753.jpg (106.5 Kb) · 2500539.jpg (72.8 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

Forums » Vjetnama un Kambodža » Hoteļi un Guest House » Sakal Bungalows Sihanoukville
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023