Hotelis "Perimeter Hotel"
| |
Melnais | Datums: Trešdiena, 24.12.2014, 12:26 | Ziņojums # 1 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
| Dzīvoju šajā hotelī 3 naktis novembra mēnesī. Standarta cena par istabu ar jacuzi - 1500 peso, bez jacuzi - 1300 peso. Par cik biju laikā, kad vēl nav sākusies tūristu sezona, tad viegli nokaulēju no cenām 200 peso. Hotelis atrodas uz Perimeter ielas, nav tālu līdz Angel city centram, ar kājām 5 minūtes. Te es domāju Field avēnijas sākumu. Zem hoteļa atrodas 2 Go Go bāri. Skaņas izolācija ir ideāla, nekādi bāra trokšņi istabā nav dzirdami.
Es izvēlējos istabu ar jacuzi. Istaba liela, ar airkondišenu, ledusskapi, tējkannu, TV ar daudz kanāliem, milzīgu gultu, mazu galdiņu, 2 krēsliem un drēbju skapi. Kartais ūdens dušā līst pietiekošā daudzumā. Jacuzi es izmantoju tikai vienu reizi. Baigi ilgi jāgaida, kamēr pietek ūdens. hehehehhē. Baseina hotelī nav, brokastis arī nav.
Visā visumā laba izvēle par attiecīgu cenu. Iespējams nav vērts ņemt to jacuzi....
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
|