Ceturtdiena, 30.03.2023, 06:57
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Kas cik maksā Vjetnamā - Page 2 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Foruma moderators: MelnāPrincese  
Forums » Vjetnama un Kambodža » Bāri, restorāni, kafeinīcas, šopings, nakts dzīve » Kas cik maksā Vjetnamā
Kas cik maksā Vjetnamā
MelnaisDatums: Ceturtdiena, 27.10.2016, 08:26 | Ziņojums # 16
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Augļi lielveikalā veikalā ir krietni dārgāki kā vietējā tirgū. Tāpēc turpmāk augļus pirku tieši tur.

Super sulīgs, salds un garšīgs arbūzs tirgū maksā sākot no 10000 līdz 15000 VND par kilogramu.

Dragon auglis un manguči šeit maksā sākot no 15000 līdz 20000 VND par kilogramu.

Tālāk garšīgās Vjetnamiešu zupas Pho.... ir ar vistas, cūkas un liellopu gaļu. Standarta cena ielas ēstuvē ir 30000 VND par porciju. Porcijas milzīgas, gaļa netiek žēlota. Pieliesiet pilnu kuņģi ilgam laikam. Vistas Pho dažās vietās var dabūt arī par 25000 VND.

5 litri "Aquafina" dzeramā ūdens maksā 18000 VND.

3,5 litri "Fanta" maksā 30200, 1,5 litra pudelē 14000 VND.
Pievienotie faili: 7548440.jpg (103.5 Kb) · 6453515.jpg (92.8 Kb) · 1458945.jpg (61.3 Kb) · 4364569.jpg (88.1 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Ceturtdiena, 27.10.2016, 08:46 | Ziņojums # 17
Ģenerālisimuss
Labākais ko franču kolonizatori aiz sevis ir atstājuši ir vienmēr svaigā, karstā, kraukšķīgā franču bagete. Mazās bagetes cena ir 3000, lielas 6000 VND.

Ja runājam par pildītām bagetēm, tad to cenas svārstās no 13000 līdz 30000 VND. Cena atšķiras no pildījuma, bet vēl vairāk no vietas, kur tiek gatavotas šīs bagetes. Tūristu vietās cena vienmēr būs augstāka ārzemniekam. Vietējam domāju tā būs tāda pati. Lētākās pildītās bagetes par 13000 VND pagaidām esmu redzējis tikai vienā vietā. Nopirku bageti pildītu ar olu, gaļu un salātiem. Bija izcili.

Milzīga porcija ceptu rīsu ar liellopu, olu ielas ēstuvē maksā 30 000 VND.

Iepriekšēja Vjetnamas apmeklējuma laika es neredzēju nevienu „McDonald’s” tīkla ēstuvi. Kaut kur internetā lasīju, ka esot atvērušās pirmās šīs ātrās ēdināšanas vietas Vjetnamā un tai skaitā arī Hanojā, bet nu netrāpījās man viņas pa rokai. Speciāli es nemeklēju. Konkurējošo bārdaino vistu veci „KFC” es te sastapu bieži. Nepatīk man šīs ātrās ēdināšanas tīkli, vienmēr cenšos no viņiem izvairīties. Izmantoju tikai galējas nepieciešamības gadījumos.

Tad kāpēc tik garš ievads, ko es vēlos pateikt?! …… tāpēc ka patrāpījās pa rokai viens vietējais ātrās ēstuves klons, saucas „LOTTERIA”.

Kā vēlāk papētīju, tad šai ātrās ēstuves ķēdei saknes ir meklējamas Japānā, tālāk tā izplatījās pa Āziju un ir atrodamas Korejā, Birmā, Ķīnā un Vjetnamā.
Nolēmu intereses pēc apskatīties, kas šeit tiek gatavots. Kā izrādījās, tad „LOTTERIA”, ir klons, kur sapludinātas „KFC”, „McDonald’s” un Āzijas virtuves kopā. Varat iegādāties burgerus, gan no liellopa gaļas, gan no vistas, gan no garnelēm. Vārdu sakot ķišs mišs ar salātiem. Pasūtīju vistas burgeru, domāju atnesīs kārtīgu bulku. shock Nekā nebija, krietni mazāka pēc izmēriem nekā piemēram „McDonald’s” burgeri. Pārējais gan viss ļoti līdzīgs.
Intereses pēc izlieku pusdienu piedāvājumu. Tas attiecās uz noteiktu laika posmu, sākot no 11:00 līdz 14:00. Citā laikā darbojas citas akcijas. Ko tur var paēst un cik tas maksā priekšstats ir.

Pievienotie faili: 4491441.jpg (96.5 Kb) · 1872000.jpg (60.6 Kb) · 9223183.jpg (77.0 Kb) · 9939319.jpg (64.8 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Piektdiena, 04.11.2016, 13:09 | Ziņojums # 18
Ģenerālisimuss
Manā rajonā kurā dzīvoju Hanojā, blakus mājai ir ļoti daudz alus barčiku.

Glāze alus maksā - 8000 VND;
Riekstīņi maksā - 10 000 VND.

Man šķīvis riekstu pietiek akurāt 4 glāzēm alus.

Bloks cigarešu "Thang Long" maksā tikai 80 000 VND, tas nozīmē ka par paciņu nākas maksāt tikai 0,33 EUR. Izcili laba cena par smēķiem. Tā ir veikala cena.

Pievienotie faili: 1415219.jpg (93.3 Kb) · 5126370.jpg (58.9 Kb)

switchsDatums: Sestdiena, 04.05.2019, 18:58 | Ziņojums # 19
Pulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 177
Reputācija: 6
Tā kā es neatradu tēmu par pirmās nepieciešamības precēm Vjetnamā tad pievienošu šeit informāciju.
Tātad tas, ko vēlos piezīmēt no stiprās alkohola ir vietējas viskijs “Wall Street” . Tas ir principā ir skotu viskiju blendiņš ar vietējiem papildinājumiem. Bet diemžēl viss nav tik vienkārši ar šo dzērienu. Dažādās vietās tas garšo dažādi – piemēram Hanojā un tās apkārtnē viskijs atstāj ļoti patīkamu marakujas (Passion fruit) pēcgaršu, kamēr dienvidos tas garšo vienkārši pēc skoča un vietām pēc brendija. Nezinu, vai katrs vāra šo dzērienu, kā pašam patīk, bet, ja esat Hanojas apkārtnē ieteiktu pagaršot. Hanojā 0.2 blašķīte maksā ap 120k dongu, kamēr Hošiminā 0.75l pudelīte maksā 156k dongu.

Ziņojums rediģēts switchs - Sestdiena, 04.05.2019, 19:01

Forums » Vjetnama un Kambodža » Bāri, restorāni, kafeinīcas, šopings, nakts dzīve » Kas cik maksā Vjetnamā
  • Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023