Ceturtdiena, 30.03.2023, 07:25
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Similan un Surin salas....(kas ir kas?) - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Forums » Taizeme » Jautājumi, "melnais" saraksts » Similan un Surin salas....(kas ir kas?) (Kā nokļūt..kur nakšnot...plusi un mīnusi.)
Similan un Surin salas....(kas ir kas?)
leduszieds7Datums: Trešdiena, 29.01.2014, 11:55 | Ziņojums # 1
Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Domāju, tiem, kam neinteresē civilizācija, nav ne mazākās vēlmes klīst pa Bankoku utt., -ir vēlme sava ceļojuma plānā ietvert maximāli civilizācijas neskartus Taizemes salu stūrīšus.
Kas ir spečukiem sakāms par abiem salu arhipelāgiem?
Kurš ir vēlamāks (daivingu izslēdzam, par to skaidrs)parastam vazaņķim.
Kā visizdevīgāk tur nokļūt?(tūroperatoru piedāvājumus izslēdzam).

...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...

andrianDatums: Ceturtdiena, 30.01.2014, 15:50 | Ziņojums # 2
Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
tie stūrīši nu ir pavisam skarti no tūristu puses biggrin vēl tur ir Tachai(Virgin)Island, ved no Ban Num Khem pier(Khao Lak)
uz Similan ved tikai operatori ar motorlaivām, ar vai bez dzīvošanas uz vietas. ved no Phuketas un Khao Lak. Čausmīgi daudz tūristu..

uz Surin island no Khura Buri iet divu veidu prāmji, parastais un ātrgaitas
rezervēt var uz vietas aģentūrās ar atvērto atgriešanās datumu. Par izbraukšanu jāpaziņo dienu iepriekš.
Nacionālā parka fee 400 bati/persona
Par telti jāmaksā izbraukšanas dienā. Par matraci, spilvenu, palagu atsevišķi.
bufetes pusdienas 140, vakariņas 180 bati
salā pārdod taloniņus ēšanai, neizlietotos var atgriezt
ir arī pasūtāmais ēdiens, ir pārdotuve ar dzērieniem(arī alus/viskijs) un snakiem
snorkošanas trips(ved divas reizes dienā) 80 bati

!!!brīvdienās pilns ar vietējiem!!! jāizvēlas tikai darba dienas!!

P.S. piepluso kādu procentiņu uz inflacijas rēķina

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

andrianDatums: Ceturtdiena, 30.01.2014, 15:58 | Ziņojums # 3
Ģenerālleitnants
bungalo var rezervēt parku mājas lapā(protama lieta, ka var arī atbraucot, bet nav garantijas, ka būs brīvas vietas)
Var gadities ka pēc trijiem(tad jābūt visiem iereg.) parādās brīvi bungalo, jo bukojums bez maksāšanas turas divas dienas
http://web3.dnp.go.th/parkreserve/reservation.asp?lg=2
rezervējot tieši parku mājas lapā, no pirmdienas lidz ceturdienai rezervācijām dod 30proc.atlaidi.
Jāmegina rezervēt vēlu vakarā vai agri no rīta un tad tūlit ari jābizo uz banku maksāt, (par bankas pārvedumu būs kādas n-tās naudiņas japiemaksā)

vēl - http://www.thaiforestbooking.com/np_home.asp?npid=202&lg=2

te starpnieki, ņem kartes un Paypal 1.http://www.khaolaklife.com/similan-islands-bungalows/

iesākumam pietiks biggrin

ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi

Ziņojums rediģēts andrian - Ceturtdiena, 30.01.2014, 19:38

leduszieds7Datums: Ceturtdiena, 30.01.2014, 16:11 | Ziņojums # 4
Leitnants
...hmmm...tā, lūk.... happy
Un es, muļķe, būtu noticējusi bukleta reklāmām, ka tur nu reiz ir tie "neskartās dabas stūrīši!". sad
Paaldies...man šito nevajag!
Bet, gan jau info noderēs arī citiem!

andrianDatums: Ceturtdiena, 30.01.2014, 20:05 | Ziņojums # 5
Ģenerālleitnants
Quote leduszieds7 ()
Un es, muļķe, būtu noticējusi bukleta reklāmām, ka tur nu reiz ir tie "neskartās dabas stūrīši!".
Paaldies...man šito nevajag!

nekas jau arī nav melots smile salas ir dabas rezervātu teritorijas, piem.Similan salu grupā tikai divās no deviņām dzīvo tūristi, ceļu, transp.līdz.arī nav. Tur ir skaisti, džungļi neskarti, smiltis baltākas un smalkākas kā Maldīvās! Vakarā pēc sešiem un no rīta līdz desmitiem nav ekskursantu, naktīs ķērc lidoņi, teltīs lien krabji un odi biggrin
ja budžets atļauj aci uzmest vajag, paņem tūri ar atvērto atgriešanās datumu, nepatiks - brauc tālāk
ir arī iespēja pakuģot pa Andamanu jūru http://andamansnorkeldiscovery.com/ un http://andaman-island-hopping.com - šo gan vairs netaisa vaļā, brīdina par neatļautu programmatūru..

Khao Lak un Surin ir manos plānos, bet arī Similāni zem ?, sievai tur dikti patika cool

leduszieds7Datums: Piektdiena, 31.01.2014, 14:45 | Ziņojums # 6
Leitnants
Es nobukoju arī Samui un PhaNgan.
Un...kaut kādu mazu saliņu pie Birmas robežas-Koh Phayan.
Tur, lasiju, piedāvā braucienus uz Birmas teritoriju, tjipa bez spec vīzas...
Vai tā varētu būt?
Ja man būs parastā, 60 dienu vīza, pieņemu, es tādu braucienu nedrīkstu atļauties...nebūs problēmas ar atgriešanos Taizemes teritorijā...?

Vēl man interesē jautājums- standarta Phangnga līcis ar tām smukajām klinšu saliņām -izdevīgāk braucienu fraktēt no Krabi puses vai Puketas puses?

andrianDatums: Svētdiena, 02.02.2014, 21:49 | Ziņojums # 7
Ģenerālleitnants
Quote leduszieds7 ()
Vēl man interesē jautājums- standarta Phangnga līcis ar tām smukajām klinšu saliņām -izdevīgāk braucienu fraktēt no Krabi puses vai Puketas puses?

atbilde:
Quote leduszieds7 ()
Es nobukoju arī Samui un PhaNgan

tie ir sīkumi, baudi atpūtu smile

Quote leduszieds7 ()
Tur, lasiju, piedāvā braucienus uz Birmas teritoriju, tjipa bez spec vīzas...
Vai tā varētu būt?

turoperatori visu ko taisa gatavu..nav laika uzmest aci, bet ja sola tad jābūt visam kārtībā, citādi šie ātri vien pazaudēs klientus

Quote leduszieds7 ()
Ja man būs parastā, 60 dienu vīza, pieņemu, es tādu braucienu nedrīkstu atļauties...nebūs problēmas ar atgriešanos Taizemes teritorijā...?

te Melnais savu resno vārdu gan jau teiks smile

bet Tu nesatraucies, viss būs flower

MelnaisDatums: Otrdiena, 04.02.2014, 10:48 | Ziņojums # 8
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote leduszieds7 ()

Pēc idejas, ja ir 1X vīza, tad šķērsojot Taizemes robežu vīza tiek slēgta. Bet domāju, kā tas ir analoģiski, kā Tachileik robežas pārejas punktā pastāv tāda opcija, kas vīza netiek slēgta. Pase vienkārši tiek atstāta robežpārejas punktā. Netiek atvērta arī Birmas vīza. Vienkārši tiek iedots papīrītis, kas atļauj šķērsot robežu. Ar šo permitu drīkst uzturēties tikai ļoti ierobežotā teritorijā. Pieļauju, ka analoģiskā veidā darbojas Koh Phayan. Bet vispirms noteikti to visu precizē uz vietas.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

Forums » Taizeme » Jautājumi, "melnais" saraksts » Similan un Surin salas....(kas ir kas?) (Kā nokļūt..kur nakšnot...plusi un mīnusi.)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023