Salas izvēle Krabi apkaimē
| |
ekze | Datums: Ceturtdiena, 20.08.2015, 09:25 | Ziņojums # 1 |
Majors
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
Statuss: Offline
| Tātad ierodamies Krabi (13.03.) no Chiang Mai 19:35, Cik esmu papētījis dabūt prāmi uz salām laikam nav vairs īsti reāli, doma ir kaut kā sadalīt šeit esošo laiku ( lidojam prom 19.03. plkst. 22:10 ). 1. ideja bija tai pat vakarā doties un palikt Ao Nang/Railay apkārtnē pāris naktis 2. doties uz kādu no Trang salām - izskatās mazliet mazāk tūristiskas ( Phi- Phi esam bijuši, bez kompānijas atkārtoti tur doties laikam negribas ) 3. kā arī jautājums vai Ao Phang - nga National Park ir apmeklējuma vērts, cik nojaušu tur bez vienas pilnas dienas laikam nav ko iesākt ?
Pa lielam, vairāk gribam vienkārši pazvilnēt saulītē pie ūdens un atpūsties, ideāli, protams, ja būtu iespēja arī pasnorklēt vai izbraukt kādā tūrē/ekskursijā.
|
|
| |
leduszieds7 | Datums: Ceturtdiena, 20.08.2015, 12:51 | Ziņojums # 2 |
 Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Statuss: Offline
| -vai Ao Phang - nga National Park ir apmeklējuma vērts- ....100% ir to vērts! Paņem ekskursiju(no Krabi vai Ao-nang)pludmales.. Exkursija uz visu dienu, ietilps arī snorkelēšana,pusdienas. Ja esi Krabi...iesaku, dodies uz Ao pludmali(tas ir tuvu), no pludmales pagaidi laivu, tad pa lēto(150 naudiņas laikam bija) uz Railay.Tur iesaku palikt nevis Railay (ne austrumu, ne rietumu), bet doties uz blakus esošo Thon-Say pludmali(tur ved taciņa caur džungļiem)...tur ar ir tā vieta, kur brīnumskaistā vietā vienkārši (pa dienu) zvilnēt pludmalē ...jeb kajakot, bet vakarā laist dzīvē ..(tur naktsdzīve ar īpašu auru..dredaiņi, klinšu kāpēji,daiveri...) ..Nu..tā apmēram.
...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...
|
|
| |
|