Angkoras apmeklējums
| |
MelnāPrincese | Datums: Ceturtdiena, 29.07.2010, 20:48 | Ziņojums # 1 |
 Seržants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 95
Reputācija: 3
Statuss: Offline
| Viens no tūristu apmeklētākajām vietām Kambodžā. Visi apmeklētāji fotogrāfējas un pērk ieejas biļetes. Biļetes tiek tirgotas pie Angkoras galvenās ieejas. Fotogrāfiju izprintē tieši uz biļetes. Biļetes nozaudēšanas gadījumā netiek atjaunota. Ir pieejamas trīs veidu biļetes: -vienas dienas biļete, maksā 20$; -trīs dienu biļete, dod tiesības trīs dienas apmeklēt tempļu kompleksu (derīga 1 nedēļu), maksā 40$; -nedēļas biļete, dod tiesībasnedēļu apmeklēt tempļu kompleksu (derīga 1 mēnesi), maksā 60$; Trīs dienu biļete: Ja nēsat kāds arheologs vai budisma pētnieks pilnībā pietiks arī ar vienu dienu ko pavadīsiet Angkorā.
|
|
| |
Striķis | Datums: Otrdiena, 22.03.2016, 09:41 | Ziņojums # 2 |
 Apakšpulkvedis
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 149
Reputācija: 6
| Vai tā biļete ir visiem tempļiem Siem Reap apkārtnē vai tikai vienam konkrētam?
Ziņojums rediģēts Striķis - Otrdiena, 22.03.2016, 20:51 |
|
| |
andrian | Datums: Otrdiena, 22.03.2016, 16:18 | Ziņojums # 3 |
 Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
| visiem, tikai pašiem tālajiem atsevišķa biļete
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
|
|
| |
Striķis | Datums: Trešdiena, 13.04.2016, 14:01 | Ziņojums # 4 |
 Apakšpulkvedis
| Quote MelnāPrincese (  ) Biļetes tiek tirgotas pie Angkoras galvenās ieejas. Netiek vairs tirgotas pie ieejas. Tagad jābrauc krietnu gabalu sānis, vairāki km, un tur liela māja ar stāvlaukumu. Man par šo tēmu sanāca smieklīgs gadījums ar mototaksi. Šis angliski gandrīz neko nesaprot. Tomēr ko nozīmē Angkorwat zin. Tad nu saku braucam.Kautkur pusceļā šis apstājas un ar kādu sievieti viņš kautko khmeriski ar parunā un rāda man ka jābrauc atpakaļ, jo te biļetes neesot. Tagad biļetes citur tirgojot. Šis griežas riņķi un ved mani prom uz pavisam pretējo pusi. Zinot taksistu izgājienus, es šim saku, ka tā tā lieta neies, lai tik griež atpakaļ un ved mani uz AngkorWar. Šis griežas arī, bet tālāk par kontroli nekur netiekam. Nu ok, gandrīz noticēju, ka biļetes tirgo citur, un saku, lai ved, bet lai netaisa jokus. Braucam. Nu jau 3km nobraukti, 5, bet kases kā nav tā nav, un cik vien pa ceļu uz priekšu var redzēt, tad tur tukšums nevis biļešu kases. Īsāk sakot reizes 3 griezāmies riņķī, kamēr es tiku pajautāt, kādam, kas nav ieinteresēts. Izrādījās viss pareizi. Kases ellē ratā, galīgi prom no tempļiem uztaisītas : D Tikko paskatiijos googli. Man parāda ka kases ir 6,7km no galvenās ieejas. Tā laikam tikai te Āzijā var izdomāt. Iedomājos cik laimīgi ir tie, kas ar velosipēdiem aizminušies līdz Angkorwatam ... Ja pareizi pēc kartes tagad atceros, tad šeit
https://goo.gl/maps/uvnQvDqiupm
Ziņojums rediģēts Striķis - Ceturtdiena, 14.04.2016, 02:31 |
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 14.04.2016, 14:15 | Ziņojums # 5 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Quote Striķis (  ) Netiek vairs tirgotas pie ieejas. Tagad jābrauc krietnu gabalu sānis, vairāki km, un tur liela māja ar stāvlaukumu.
Biļešu tirgotava atrodas turpat kur vienmēr ir bijusi, nekas nav mainījies. Nupat kā tur biju. Tas ir pie ieejas Angkoras tempļu kompleksā. Tas nav jāsaprot, kā konkrēti pie paša Angkor wat ieejas. Pilnīgi noteikti, ka iepriekš pabrauci ar motobaiku šīm kasēm garām. Vai arī tukers nodomāja, ka tev ir nopirkta vairākdienu biļete. Kā tas viss notiek ir aprakstīts manā ceļojuma aprakstā pa šo saiti, ieraksts Nr.11:
http://www.melnais.com/forum/25-409-1
Tāda izskatās vieta, kur var iegādāties biļetes:

Vēlreiz atkārtoju, nekas nav mainījies, biju šeit 2016.gada 7.martā
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Striķis | Datums: Ceturtdiena, 14.04.2016, 15:09 | Ziņojums # 6 |
 Apakšpulkvedis
| Garām kasēm nekādi nevarēju pabraukt, jo viņas tak nav uz tā ceļa, kas iet uz AngkotWatu. Dīvaini, jo pat vairāki mototaksisti , kam manējais pa ceļam jautāja, nezināja, ka biļetes tur tirgo un citi vēl joprojām rādīja uz to pusi, kur iepriekš (tā viņi teica) bijis, tas ir uz tā lielā ceļa, kas ved uz AngkorWat. Kā pēc tam uzzināju, tur viņiem notikusi pārvaldnieka maiņa visam tempļu kompleksam. Kautko bija laikam dalījuši, bet ir jau arī ko dalīt ja gadā ap 80milj.peļņa. .. pēc bildes izskatās ka tā ir cita vieta. vai pēc googles kartes sakrīt?
Ziņojums rediģēts Striķis - Ceturtdiena, 14.04.2016, 15:16 |
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 14.04.2016, 15:28 | Ziņojums # 7 |
 Ģenerālisimuss
| Quote Striķis (  ) .. pēc bildes izskatās ka tā ir cita vieta.
Uhhhh.... es tur biju 2016.gada 7.martā, 2015.gada 11.oktobrī un 2013.gada 18.februārī...... vienmēr viss ir bijis vienā vietā.... taisnība, tas ir krietni patālu vēl no tempļiem.... neticu, ka par mēnesi kaut kas būtu mainījies.
Kartē tas izskatās šādi:

Google maps kordinātes: 13.387270, 103.864031
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Striķis | Datums: Ceturtdiena, 14.04.2016, 15:42 | Ziņojums # 8 |
 Apakšpulkvedis
| Nav gan tur kur tu rādi. Tur bijām piebraukuši pirmo reizi, kad tā sieviete teica mums braukt atpakaļ. Tas esot pavisam nesen pārcelts. Tās kases tādā lielā ēkā, jāiziet cauri vienai hallei un galā ir lodziņi. Es tur (tempļos) biju 2 dienas atpakaļ un vēl tagad esmu Siemrīpā.
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 14.04.2016, 15:50 | Ziņojums # 9 |
 Ģenerālisimuss
| Quote Striķis (  ) Nav gan tur kur tu rādi. Tur bijām piebraukuši pirmo reizi, kad tā sieviete teica mums braukt atpakaļ. Tas esot pavisam nesen pārcelts. Tās kases tādā lielā ēkā, jāiziet cauri vienai hallei un galā ir lodziņi. Es tur (tempļos) biju 2 dienas atpakaļ un vēl tagad esmu Siemrīpā.
Man nav iemesla neticēt.... tad, tas nozīmē, ka tas tiešām ir noticis pavisam nesen.... paldies par info....
no manis + klāt tavai reputācijai...
|
|
| |
andrian | Datums: Ceturtdiena, 14.04.2016, 18:54 | Ziņojums # 10 |
 Ģenerālleitnants
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
| Quote Striķis (  ) Kā pēc tam uzzināju, tur viņiem notikusi pārvaldnieka maiņa visam tempļu kompleksam. Kautko bija laikam dalījuši, bet ir jau arī ko dalīt ja gadā ap 80milj.peļņa. te jau ir tas izskaidrojums pēkšņajai kases vietas maiņai, vecā laikam uz zaudētāja zemes
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
|
|
| |
|