Sestdiena, 03.06.2023, 06:27
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
...kāds optimālais ceļš no Butterworth uz Surathani.... - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis, andrian  
Forums » Malaizija, Singapūra un Bruneja » Jautājumi, "melnais" saraksts » ...kāds optimālais ceļš no Butterworth uz Surathani....
...kāds optimālais ceļš no Butterworth uz Surathani....
leduszieds7Datums: Pirmdiena, 20.10.2014, 10:31 | Ziņojums # 1
Leitnants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 60
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Briit.Help pliiz! cry
Izraku netu,neatradu treinu ar ko var nokļūt no Butterwortha uz Surathani tā,lai tur nenokļūtu pusnaktī!
Vien 36.nakts treins.
Vai vispār ir kāds cits alternatīvs ceļš kā to pasākumu veikt tā,lai nenonāk galapunktā naktī.???
Nu nevilina nakššnot stacijā...

blahblah blahblah

...to,ko esmu redzējusi, man nevar atņemt...

MelnaisDatums: Pirmdiena, 20.10.2014, 15:00 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Izmantojot dzelzceļu droši vien ka cita ceļa nav.... visos varianto ierašanās vēlu naktī..... ar vilcienu var braukt no Butterworth līdz Hat Yai. Izbraucam 05:25 ierodamies 10:30. Ir vairāki vilcieni no Hat Yai uz Suratthani..... Nr. 38, 36, 170, 172 .... pats ātrākais Suratthani ienāk 20:11.

manuprāt vislabākais variants ir no Hat Yai ar autobusu. Laiks ceļā 4 - 6 stundas. Skatoties ar kādu autobusu braucam..... autobusi kursē ļoti bieži.... tā kā, domāju nekādu problēmu.

Kā vēl viens variants ir ļotenes..... tiešo reisu laikam jau nav, bet var no Panagas uz Kuala Lumpur, vai Bangkok un tālāk jau uz Suratthani.

Quote leduszieds7 ()
Nu nevilina nakššnot stacijā...

vai tad obligāti jānakšņo stacijā....?????? var jau paņemt kādu lētu viesnīcu.... Jādomā ka šā vai tā........ kaut kur tā viesnīca ir jāņem. ok

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

leduszieds7Datums: Otrdiena, 21.10.2014, 16:11 | Ziņojums # 3
Leitnants
Ta man spešel gribējās to treinu izmēģināt. cool Jau čupa ar iekšējo lidojumu biļetēm.Tagad atlicis posms Langkawi-Samui.Saliku kopā it kā Langkawi,tad uz Penangu,tālāk tātad uz Buterworth un ar treinu līdz Suratthani...tālāk no rīta ar kaut kādu pirmo transportu uz Samui.Īsti nesapratu,kāda jēga vispirms līdz Hat Yai?Sapratu,ka ja tā Ziemeļu-Dienvidu līnija ietver abas šīs pilsētas...tad izdevīgāk bez pārsēšanās līdz Suratthani..Jeb tur kaut kāda cita fiška?Sestdien lidoju...sācies pamazām "lampu drudzis "... help smok

MelnaisDatums: Otrdiena, 21.10.2014, 18:56 | Ziņojums # 4
Ģenerālisimuss
Quote leduszieds7 ()
Īsti nesapratu,kāda jēga vispirms līdz Hat Yai?

No Hat Yai ir vairāk vilcienu uz Suratthani, tāpat ir kalns ar autobusiem......

Quote leduszieds7 ()
Sestdien lidoju...sācies pamazām "lampu drudzis

hehehehehe..... nestreso.... būs jau labi.... vai telts jau ir sapakota.... biggrin ....veiksmi... prof

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

leduszieds7Datums: Piektdiena, 24.10.2014, 12:18 | Ziņojums # 5
Leitnants
...neeee...telts ideju tomēr biju tik prātīga,ka atmetu.... cool
Kad dziļāk iedziļinājos tai sistēmā,sapratu,ka ar telti varu pa Eiropu vazāties,Taizemē pēc tāda exšen nav nekādas vajadzības.
Bet stress gan pārņēmis.. sad
Nju...ja vietējie neuzceps un neapēdīs,pēc mēneša ielikšu aprakstiņu,kā man kā vientuļajai vilcenei šai pasākumā gāja. crazy

MelnaisDatums: Piektdiena, 24.10.2014, 12:37 | Ziņojums # 6
Ģenerālisimuss
Quote leduszieds7 ()
pēc mēneša ielikšu aprakstiņu,kā man kā vientuļajai vilcenei šai pasākumā gāja.

gaidīsim ar lielu nepacietību..... un iespējams pēc mēneša vairs nebūsi vientuļa.... shy

Forums » Malaizija, Singapūra un Bruneja » Jautājumi, "melnais" saraksts » ...kāds optimālais ceļš no Butterworth uz Surathani....
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023