Sestdiena, 01.04.2023, 13:48
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Thavisab hotelis – Champasak - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: MelnāPrincese  
Forums » Mjanma (Birma) un Laosa » Hoteļi un Guest House » Thavisab hotelis – Champasak
Thavisab hotelis – Champasak
MelnaisDatums: Ceturtdiena, 21.03.2013, 13:18 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
Hotelis tika rezervēts, izmantojot Agoda rezervēšanas sistēmu. Par 7 naktīm nācās šķirties no 25,44ls. Viena nakts šajā hotelī man izmaksāja 3,53Ls. Brokastis nav iekļautas. Samērā liels hotelis priekš tāda vientuļa miesta kā Champasak. Man tika ierādīta milzīga istaba ar divām gultām. Istabā ir airkondišens, pie griestiem ventilators. Ar vēsumu un dzesēšanu istabā viss kārtībā. Vēl istabā ir divdurvju skapis, 2 krēsli, galds, uz kura ir TV ar daudziem satelīt kanāliem. Ir karstais ūdens, izlietne un pods.

Katru dienu, pa brīvu, pudele dzeramā ūdens. Istabas uzkopj un veļu maina katru otro dienu. Pie hoteļa ir savs restorāns, kur var paēst brokastis, pusdienas vai vakariņas. Alus uz vietas maksā 10 000 kipu. Ļoti normāli.

Saimniece laipna un izpalīdzīga.

Mana apmeklējuma laikā es biju vienīgais viesis. Klusums un miers apkārt.

Ļoti sakarīga cena attiecībā pret kvalitāti.
Pievienotie faili: 1448761.jpg (46.1 Kb) · 5458962.jpg (32.1 Kb) · 5499593.jpg (34.8 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

Forums » Mjanma (Birma) un Laosa » Hoteļi un Guest House » Thavisab hotelis – Champasak
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023