Šrilankas vīza
| |
ledlauzis | Datums: Ceturtdiena, 02.01.2020, 22:10 | Ziņojums # 16 |
 Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 14
Reputācija: 1
Statuss: Offline
| Bezmaksas e-vīzu (apstiprinājumu e-pastā) saņēmu burtiski 5min pēc formas aizpildīšanas. Laikam viņi tur ir izslāpuši pēc ārzemju tūristiem
|
|
| |
Aleksa | Datums: Pirmdiena, 06.01.2020, 01:05 | Ziņojums # 17 |
 Ierindnieks
Ieraksti: 1
Reputācija: 0
| Melnais, Ko lai darītu ja uz tādiem "bumbieriem" jau trāpījos Decembrī!? Lidostas darbinieki uzstāja uz sava, pieprasot e-vizu. Attieca piereģistrēt uz reisu.
Ziņojums rediģēts Aleksa - Pirmdiena, 06.01.2020, 01:21 |
|
| |
ledlauzis | Datums: Pirmdiena, 06.01.2020, 07:27 | Ziņojums # 18 |
 Ierindnieks
| Mani bija pretēji - par vīzas esamību neviens neko nejautāja vispār nekur. Ja nu vienīgi tas jau kaut kā automātiski parādās viņu sistēmās, ka pirms brauciena ir iegūts apstiprinājums un vīza tiks piešķirta.
|
|
| |
Melnais | Datums: Pirmdiena, 06.01.2020, 09:59 | Ziņojums # 19 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Quote Aleksa (  ) Ko lai darītu ja uz tādiem "bumbieriem" jau trāpījos Decembrī!? Lidostas darbinieki uzstāja uz sava, pieprasot e-vizu. Attieca piereģistrēt uz reisu.
Vienīgā iespēja ir sniegt prasību tiesā par nepamatotu "bumbieru" rīcību. Reģistrācijas darbinieku vidū valda pilnīga nekompetence. Papildus aviokompānijas uz vīzu izmaiņām reaģē ar lielu kavēšanos. Tieši tāpēc jau es rakstīju, ka lai izvairītos no tādām situācijām - nokārtojam e-vīzu laicīgi, to izdrukājam un nepieciešamības gadījumā uzrādam. Rakstīju jau par to šī foruma tēmā - ziņojums # 15.
Quote ledlauzis (  ) Mani bija pretēji - par vīzas esamību neviens neko nejautāja vispār nekur. Ja nu vienīgi tas jau kaut kā automātiski parādās viņu sistēmās, ka pirms brauciena ir iegūts apstiprinājums un vīza tiks piešķirta.
Nekas viņiem neparādās automātiski. Tev trāpījās viens no kompetentajiem reģistrācijas darbiniekiem, kurš zināja, ka Šrilankas vīzu ir iespējams saņemt arī ielidojot Colombo lidostā. Tāpēc arī neko nejautāja.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Joziks | Datums: Ceturtdiena, 05.03.2020, 21:30 | Ziņojums # 20 |
Ierindnieks
Ieraksti: 6
| Tikko pasūtīju vīzu. Dīvaini, bet cena USD 0.00, kaut gan oficiālajā viņu mājas lapā šādu info neredzu. ETAs arī atnāca .
|
|
| |
ledlauzis | Datums: Svētdiena, 08.03.2020, 22:46 | Ziņojums # 21 |
 Ierindnieks
| Kā izlasāms oficiālajā lapā http://www.eta.gov.lk/slvisa/ laika posmā no 26.02.2020 līdz 30.04.2020 vīzu maksa noteiktām valstīm ir atcelta. Tajā skaitā arī Latvijai.
Ziņojums rediģēts ledlauzis - Svētdiena, 08.03.2020, 22:48 |
|
| |
Joziks | Datums: Pirmdiena, 09.03.2020, 23:38 | Ziņojums # 22 |
Ierindnieks
Ieraksti: 6
| Paldies, ledlauzi! Tagad tur parādās šī informācija, bet, kad pasūtīju vīzas, nebija tā loga.
|
|
| |
IlzeOK | Datums: Otrdiena, 10.03.2020, 14:24 | Ziņojums # 23 |
Ierindnieks
Ieraksti: 5
| Gatavojos braukt uz Šrilanku svētdien, formēju ETA. Man nav skaidras pāris lietas, varbūt kāds var paskaidrot: 1. Port of departure - tā būs Rīga vai Maskava (lidoju ar Aeroflot caur Maskavu). 2. Saprotu, ka bērnam (4 gadi) jāaizpilda atsevišķa aplikācija, bet vai arī tādā gadījumā man jāieraksta bērna dati sadaļā "Bērnu vecāka pasē"?
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 12.03.2020, 09:34 | Ziņojums # 24 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Quote IlzeOK (  ) 1. Port of departure - tā būs Rīga vai Maskava (lidoju ar Aeroflot caur Maskavu).
Nav lielas nozīmes Rīga vai Maskava. Teorētiski pareizāk būtu Maskava. Tā ir vieta no kuras ieradīsieties Šrilankā.
Quote IlzeOK (  ) 2. Saprotu, ka bērnam (4 gadi) jāaizpilda atsevišķa aplikācija, bet vai arī tādā gadījumā man jāieraksta bērna dati sadaļā "Bērnu vecāka pasē"?
Protams jāieraksta....
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
IlzeOK | Datums: Ceturtdiena, 12.03.2020, 11:14 | Ziņojums # 25 |
Ierindnieks
Ieraksti: 5
| Paldies par atbildi. Bērna datus neierakstīju, aizpildīju viņam atsevišķu aplikāciju un mums katram sava ETA atnāca.
|
|
| |
|