Kambodžas vīza
| |
andrian | Datums: Otrdiena, 17.01.2017, 17:13 | Ziņojums # 16 |
 Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Statuss: Offline
| Quote PICOVSKIS (  ) Izpētot e-vīzas pieteikuma lapu, tad šobrīd maksa par to ir nu jau 40$ (30$ par vīzu + 7$ par mājaslapu + 3$ ja veic apmaksu ar kredītkarti)
?kādēļ tik ļoti gribi e-vīzu? Vienkāršāk būtu maksāt VOA, par 30$, uz robežas.
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
|
|
| |
Vilnis | Datums: Trešdiena, 25.01.2017, 09:41 | Ziņojums # 17 |
 Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 17
Reputācija: 2
| 24.01.2017. Šķērsoju ar skūteru Vjetnamas Kambodžas robežu Le Thanh - O Yadao robežpārejā. Vjetnamas pusē sagaida iespaidīga izmēra ēka, pieripinoties kurai, kāds ierēdnis uzreiz liek noņemt no mopēda sedlusomas un stiept uz bagāžas pārbaudi, to bagāžas daļu kura palika zem sēdekļa nezkāpēc viņu neinteresēja, beigu beigās, arī uz pārbaudes galda noliktās somas viņu neinteresēja un tā arī nesaprazdams priekš kam tā šarāde, stiepos ar visām somām uz pasu pārbaudi, kur tiek iespiests zīmodziņš par izbraukšanu no valsts un zīmodziņa spiedējs pabrīdina, ka Kambodžas vīza maksājot 35$. Kambodžas pusē sagaida pārītis pieticīga izmēra kiosku uz viena no kuriem vīd uzraksts VOA komplektā ar garlaikotu uniformētu ierēdni, kurš aizpildīšanai iedod VOA un arrival veidlapas. Kad papīri aizpildīti un esmu iedevis prasītos 35$, pasē tiek ielipināta un apzīmogota VOA. Tālāk dodos pie nākošā kioska lodziņa kurā aiznesu pasi un arrival veidlapu un pēc pāris minūtēm ar laipnu atļauju drīkstu ieripināties Kambodžā.
|
|
| |
PICOVSKIS | Datums: Trešdiena, 25.01.2017, 10:55 | Ziņojums # 18 |
 Ierindnieks
Ieraksti: 4
Reputācija: 0
| Quote andrian (  ) ?kādēļ tik ļoti gribi e-vīzu? Vienkāršāk būtu maksāt VOA, par 30$, uz robežas.
jo priekšā būs ļoti garš lidojums - Rīga - Londona - Ķīna - Kambodža, negribās lieku satraukumu, jo lidoju ar vecākiem, tāpēc labāk jau laicīgi aizpildīt visu iepriekš!
varbūt ir info, ja lidojam caur ķīnu - vai ir nepieciešama tranzīta vīza vai kas tamlīdzīgs?
|
|
| |
andrian | Datums: Trešdiena, 25.01.2017, 11:16 | Ziņojums # 19 |
 Ģenerālleitnants
| Quote PICOVSKIS (  ) varbūt ir info, ja lidojam caur ķīnu - vai ir nepieciešama tranzīta vīza vai kas tamlīdzīgs? Ķīnas lidostās ir 72st.bezvīzu tranzīts, bet visādi pigori notiek.. te infa
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
|
|
| |
PICOVSKIS | Datums: Trešdiena, 25.01.2017, 11:47 | Ziņojums # 20 |
 Ierindnieks
| Quote andrian (  ) Ķīnas lidostās ir 72st.bezvīzu tranzīts, bet visādi pigori notiek.. te infa
tagad tieši lasu to mājaslapu no kurienes ir ņemta bildīte, vienīgi līdz galam īsti neiebraucu - attiecīgi, pēc pacelšanās no Londonas lidmašīnā man iedod aizpildīt pieteikuma formu bezmaksas 72h vīzai, nosēžamies, tad muita/kontrole viss pārējais, ok, tagad esmu Ķīnā (Guangzhou Baiyun), nākamais lidojums uz Kambodžu ir pēc 4h, to laiku tāpat es pavadīšu lidostā.
sekojošā daļa raisa manī neizpratni - 72h vēl nav pagājušas, es aizlidoju prom, Kambodžā es būšu aptuveni 2 nedēļas, kas nozīmē, ka lidojot atpakaļ uz Ķīnu, man atkal iedos aizpildīt jaunu vīzas pieteikumu, kas man atļaus uzturēties Ķīnā vēl uz 72h, vai es pareizi saprotu?
|
|
| |
PICOVSKIS | Datums: Trešdiena, 25.01.2017, 12:04 | Ziņojums # 21 |
 Ierindnieks
| Quote PICOVSKIS (  ) sekojošā daļa raisa manī neizpratni - 72h vēl nav pagājušas, es aizlidoju prom, Kambodžā es būšu aptuveni 2 nedēļas, kas nozīmē, ka lidojot atpakaļ uz Ķīnu, man atkal iedos aizpildīt jaunu vīzas pieteikumu, kas man atļaus uzturēties Ķīnā vēl uz 72h, vai es pareizi saprotu? biggrin
Paldies, izlasīju Andrian iedotu linku tur atbildi uz savu jautājumu arī sameklēju, bet tā kā nekad neesmu bijs tālāk par Eiropu, tad kāds tomēr varētu atbildēt vai tik tiešām esmu pareizi sapratis, paldies
|
|
| |
andrian | Datums: Trešdiena, 25.01.2017, 13:19 | Ziņojums # 22 |
 Ģenerālleitnants
| Pareizi saprati
|
|
| |
Egils | Datums: Sestdiena, 25.02.2017, 06:40 | Ziņojums # 23 |
 Seržants
Ieraksti: 28
Reputācija: 2
| Quote PICOVSKIS (  ) Pievienotie faili: 0835155.png(16Kb
Apskatīju pievienoto failu. Tur redzams, ka "Total Service Fees" ir $140 uz 4 cilvēkiem, bet vēl ir rindiņa "Total" $300! Kā tas jāsaprot?? Un, ja kas, 140 izdalot ar 4, sanāk $35 nevis $40...
|
|
| |
|