Malaizijas vīza
| |
Kurkulis | Datums: Otrdiena, 13.07.2010, 11:36 | Ziņojums # 1 |
 Ģenerālmajors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 312
Reputācija: 5
Statuss: Offline
| Malaizijas vīza Latvijas pilsoņiem nav nepieciešama līdz 90 dienām gadā. Zīmogs pasē tiek saņemts aizpildot imigrācijas karti un šķērsojot robežu. Izbraucot no valsts pasē tiks iespiests zīmogs ar datumu par izbraugšanu. Latvijas nepilsoņiem nepieciešama vīza.
Ja tu visu saproti, tas nozīmē, ka tev visu nesaka.
|
|
| |
Melnais | Datums: Otrdiena, 22.02.2011, 18:12 | Ziņojums # 2 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Šāda izskatās imigrācijas kartiņa, kura jāaizpilda pirms robežas šķērsošanas: Viss ir vienkārši un elementāri.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
linda | Datums: Piektdiena, 19.02.2016, 21:52 | Ziņojums # 3 |
 Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 4
Reputācija: 0
| kas nozīme, ka 90dn gadā kopumā, vai ne? Var iebraukt Malaizijā, piemēram uz mēnesi - tad aizšaut kur tālāk un tad atkal atpakaļ uz Malaiziju..vai es pareizi saprotu? :)
Un vēl - tač Singapūrai ar nevajag nekādu vīzu, vai ne? laižu tik vēsā miera no Taizemes uz Singapūru un tad no Singapūras tālāk uz Kualalumpuru?! :)
paldies
|
|
| |
Melnais | Datums: Sestdiena, 20.02.2016, 09:38 | Ziņojums # 4 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Quote linda (  ) Var iebraukt Malaizijā, piemēram uz mēnesi - tad aizšaut kur tālāk un tad atkal atpakaļ uz Malaiziju..vai es pareizi saprotu? :)
Saprati visu pareizi. .
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
FromOfelia | Datums: Pirmdiena, 28.03.2016, 03:40 | Ziņojums # 5 |
 Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 2
Reputācija: 1
| Kārtības pēc varu piebilst ka pēdējos 9 mēnešus esmu uzturējusies Malaizijā praktiski nepārtraukti (ar 2-9 dienu pauzēm pa vidu), pēdējā gadā esmu sakrājusi vismaz 6 iebraukšanas-izbraukšanas zīmodziņu komplektus un līdz šim vēl neviens nav par to uztraucies. Ja tas mainīsies - došu ziņu. Līdz ar to, pat tad ja juridiski skaitās "90 dienas gadā" (kas, manuprāt tomēr ir aplami), tas netiek ievērots.
Ziņojums rediģēts FromOfelia - Pirmdiena, 28.03.2016, 03:41 |
|
| |
|