Sestdiena, 01.04.2023, 12:32
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Filipīnas vīza - Page 2 - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Foruma moderators: Kurkulis  
Forums » Kopējie visai Āzijai » Vīzu jautājumi » Filipīnas vīza
Filipīnas vīza
MarisDatums: Sestdiena, 04.04.2015, 16:54 | Ziņojums # 16
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 18
Reputācija: 1
Statuss: Offline
No personīgās pieredzes par vīzas pagarināšanu.

Tikko pagarināju Manilā, taču devos nevis uz pārpildīto BI Offisu, bet satelītoffisu SM North Edsa iepirkšanās centrā. Rindas praktiski nekādas, tiku cauri pa 15 minūtēm, neprasīja biļeti ar nekādu. http://www.immigration.gov.ph/index.p....offices

Līdzi ņēmu izprintētu un aizpildītu anketu ar ielīmētu foto un pases kopiju - http://www.immigration.gov.ph/index.p....59-days
Pirmajā pagarināšanas reizē iespiež zīmogu "Visa waiver", uz papildus 29 dienām, tas rupji 3000 peso izmaksā, pēc tam var pagarināt to zīmogu, bet sanāks jau dārgāk jo jāmaksā arī par tādu kā "imigranta ID karti", sīkāk visu var izlasīt augstāk minētajā saitē.

Mabuhay! smile

kakjisDatums: Ceturtdiena, 07.05.2015, 18:53 | Ziņojums # 17
Ierindnieks
Ieraksti: 6
Reputācija: 0
shis jau izskatas daudzsoloshaak salidzinajuma ar taizemi smile tatad mierigi varu nodzivot 30 dienas aizmaukt uz hongkongu vai japanu uz paris dienam tad atgriezties atkal uztureties 30 dienas un pie beigam varu vel pagarinat pa 1000peso ?? nekadu problemu ?
cool

MarisDatums: Ceturtdiena, 07.05.2015, 20:38 | Ziņojums # 18
Ierindnieks
Vai uz Singapūru, kur lētāk sanāk uz to brīdi. Nekādu problēmu. 3000 peso gan nevis 1000. smile

Un turi pa rokai "izmetamo biļeti - throwaway ticket", kas ir 30 dienu periodā, lai var parādīt lidostā, ka "ķipa" ir plāni laicīgi pamest valsti jo ir kur prasa uzrādīt, ja nav nekā, var sanākt problēmas. Es biju uz Singapūru Jetstar nopircis. kautkādi 40-50 eiro bij. Izmetu ārā kad biju nonācis Filipīnās, un viss. Drošs paliek drošs. smile

Ziņojums rediģēts Maris - Ceturtdiena, 07.05.2015, 20:42

kakjisDatums: Ceturtdiena, 07.05.2015, 21:58 | Ziņojums # 19
Ierindnieks
Ieraksti: 6
Reputācija: 0
kura tieshi ir ta izmetama biljete ?

MarisDatums: Ceturtdiena, 07.05.2015, 22:12 | Ziņojums # 20
Ierindnieks
Lidoju uz Filipīnām, bija vienvirziena biļete jo nezināju precīzi, kad atpakaļ, bet arī ja būtu biļete atpakaļ, kas pārsniegtu 30 dienas, darītu tieši tāpat.

Biju nopircis un izprintējis biļeti no Filipīnām uz Singapūru ar datumu kas nepārsniedz 30 dienas, lai tikai būtu ko parādīt ja prasa,
ierados Filipīnās un to Singapūras biļeti izmetu miskastē.

MelnaisDatums: Piektdiena, 08.05.2015, 09:40 | Ziņojums # 21
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Quote kakjis ()
tatad mierigi varu nodzivot 30 dienas aizmaukt uz hongkongu vai japanu uz paris dienam

Kam tev nepieciešams šis gemorojs?... Aizčībo līdz vēstniecībai Londonā un uztaisi sev 3 mēnešu vīzu .... tas būs lētāk un nebūs nekādas problēmas.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Pirmdiena, 24.10.2016, 10:12 | Ziņojums # 22
Ģenerālisimuss
Filipīnas vīzas iegūšana Vjetnamā – Hanojā

Par cik Hanojā uzturos ilgu laiku un tālāk man ir plānots lidojums Filipīnām, kur paredzēts uzturēties ilgāk par 50 dienām, tad radās nepieciešamība kārtot vīzu. Var jau saņemt 30 dienu atļauju uzturēties Filipīnās ierodoties lidostā, bet te slēpjas vairākas problēmas. Pirmkārt lidostas imigrācijas pārstāvji man jautās atpakaļ ceļa biļeti. Nāktos vai nu viltot biļeti, vai iegādāties uz kādu vislētāko reisu. Tie ir atkal papildus izdevumi. Tālāk man nāktos vīzu pagarināt, kas atkal prasītu laiku un aptuveni 3000 peso. Tieši tāpēc saņemt vīzu Hanojā man likās vienkāršāk un lētāk.

Te ir Filipīnu vēstniecības atrašanās vieta google kartē.

Vēstniecībai ir arī sava mājas lapa pa šo saiti: http://hanoipe.dfa.gov.ph/

Turpat no šīs mājas lapas varat novilkt „Non-Immigrant Visa Application Form”. Varat arī nevilkt, iedos vēstniecībā.

Tātad devos uz Filipīnu vēstniecību bruņojies ar pasi, foto, lidmašīnas biļetēm un vēlmi kļūt par Filipīnas vīzas īpašnieku. Pie ēkas dežūrē Vjetnamas milicis. Pieiesiet pie vārtiņiem un spiediet domofona pogu un sakiet ko vēlaties. Tiek atvērtas vārtu durtiņas un varat doties uz konsulāro daļu. Tas ir dziļāk pagalmā, jāiet nedaudz pa kreisi aiz pirmās mājas. Kāpjam uz otro stāvu un sakām, ka vēlamies nokārtot vīzu. Jums tiek izsniegta „Non-Immigrant Visa Application Form”, kuru turpat uz vietas aizpildām. Kā papildus prasība bija kādas viesnīcas rezervācija. Līdzi man nebija, bet vēstniecībā darbojas WiFi. Nosūtīju uz viņu e-pastu no mana telefona viesnīcas rezervāciju 3 dienām. Turpat viņi arī izdrukāja rezervaciju, savāca manu anketu, nokopēja lidmašīnu elektroniskās biļetes un teica lai nākot pakaļ pēc 3 dienām. Uz vietas bija jāsamaksā 690 000 VND (aptuveni 30$). Pretī iedeva kvīti par naudas saņemšanu un pasaknīti, ka pase atrodas pie viņiem.

Pēc 3 dienām biju klāt. Pases saņemšana daudz laika neprasīja. Iedevu pasaknīti un pretī saņēmu savu pasi ar vīzu. Vīza ļauj uzturēties Filipīnās 59 dienas.

Viss super vienkārši, ērti un lēti.
Pievienotie faili: 9540959.jpg (96.0 Kb)

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MelnaisDatums: Svētdiena, 23.07.2017, 09:06 | Ziņojums # 23
Ģenerālisimuss
Visa Waiwer Manila, Quezon pilsētas Imigrācijas birojā.

Bija pienāca tas brīdis, kad bija nepieciešamība pagarināt uzturēšanās atļauju Filipīnās. Pasē man bija zīmogs ar atļauju uzturēties šeit 30 dienas. Man bija nepieciešamas papildus 30 dienas. Biju jau iepazinies ar ceļotāja Maris pieredzi saņemot "Visa Waiwer". Pirms došanās uz Imigrācijas ofisu internetā izlasīju, kas man jāņem līdzi. Praktiski nekas nav nepieciešams, līdzi ņemt nepieciešama aizpildīta forma, pase un nauda. Tas arī viss.

Te būs saites ar nepieciešamo informāciju:

Informācija par "Visa Waiwer", kas tas ir, cik maksā.

Nepieciešamo dokumentu saraksts.

Application form.

Atbilstoši internetā rakstītajam izdrukāju nepieciešamo formu un aizpildīju viņu mājās. Par cik dzīvoju Quezon pilsētā, tad saprotamu iemeslu dēļ izvēlējos izmantot Imigrācijas ofisu, kurš ir vistuvāk man. Tas izrādījās tas pats ofiss, kuru ieteica arī ceļotājs Maris. Minētais ofiss atrodas "SM NORTH" lielveikala teritorijā.

Te ir atrodami visi Imigrācijas ofisi.

konkrētais "SM NORTH IMMIGRATION SATELLITE OFFICE" atrodams pēc šādas adreses:

Acting Chief: EDBIEN C. YAP
Direct Line(s): (02) 441-8622
Facsimile Numbers(s): (02) 709-0705
E-mail Addresses: biqcsmnorth@yahoo.com.ph
Office Address: Upper Ground Floor, The Annex,
SM North Edsa, Quezon City

Google kartītē tas izskatās šādi:

Nelielas problēmas radās sameklēt šo biroju tajā milzīgajā superveikalā. Nekādas norādes neredzēju, varbūt neuzmanīgi skatījos. Jautāju vairākiem security, pat viņi nemācēja izskaidrot. Pēc nelielas maldīšanās protams, ka birojs tika atrasts. Pavisam maziņš un neievērojams. Cilvēku nebija daudz.

Atdodu visus prasītos papīrus Imigrācijas darbiniecei. Kā izrādās, tad nekāda forma nav pašam internetā jādrukā, tās ir brīvi pieejamas birojā. Darbiniece aizrāda man, ka lai nākamo reizi es tā vairs nedaru, iedod man sauju ar tukšām gatavām formām. shock Droši vien domā, ka būšu šeit regulārs klients. biggrin Pārrakstīt neko neliek, pieņem tādu formu, kāda man ir. Iedod čekus, kuri jāapmaksā kasē. Kopā samaksāju 3130 peso. Un tad tikai jāgaida. Jāgaida bija kādas minūtes 15. Pasauca pie lodziņa un iedeva man pasi ar ielīmētu "Visa Waiwer". Viss elementāri un vienkārši kā 5 kapeikas. Kopumā šis pasākums aizņēma aptuveni 20 - 25 minūtes.

Tāda izskatās tā mazā, bet ļoti nepieciešamā ielīme pasē:

Apmaksai tiek iedoti 2 čeki. Ar pirmo čeku viss ir saprotams. Tur ir aprakstīts par ko un cik tev jāmaksā. Kopēja summa pirmajā čekā ir 2130 peso. Otrais čeks jau ir interesantāks. Melns par baltu rakstīts, ka 1000 peso jāmaksā par "Express Lane Fee". Hehhehe…. domājams pie vēlēšanās var 1000 peso ieekonomēt. Defaultā nekas tāds netiek piedāvāts, express jau ir iekļauts cenā. Bet ja iespītēsies un teiksi, ka nav nekādas nepieciešamības steigties, esi gatavs "Visa Waiwer" pakaļ atnākt rīt vai parīt, tad domāju tas ir iespējams. prof

Nobeigumā vēl viena patīkama lieta, kas tiek dota komplektā un ir iekļauta cenā. Tas notiek brīdī, kad saņemiet atpakaļ savu pasi ar ielīmēto "Visa waiwer". Komplektā ar pasi saņemiet arī oficiālu izziņu sertifikātu, ka esat labais puisis. Visu laiku, ko iepriekš esat pavadījis Filipīnās, slikti darbi nav veikti, melnajā sarakstā nēsat un.t.t. Vārdu sakot esat balts un pūkains. biggrin Nav slikti.

Pievienotie faili: 9057715.jpg (85.2 Kb) · 2547740.jpg (40.1 Kb) · 0110900.jpg (66.1 Kb)

MelnaisDatums: Sestdiena, 28.03.2020, 15:25 | Ziņojums # 24
Ģenerālisimuss
Ir izmanījusies aizpildāmā imigrācijas kartiņa, kuru aizpildām pirms dodamies uz robežkontroli. Viss ir kļuvis daudz vienkāršāks....... elementārs. Viss ļoti lakonisks un viegli saprotams.

Šīs sadaļas ierakstā #2 ievietotā imigrācijas karte vairs nav aktuāla! Ir jau nomainīta ar aktuālo
Pievienotie faili: 1883804.jpg (41.7 Kb)

Forums » Kopējie visai Āzijai » Vīzu jautājumi » Filipīnas vīza
  • Lappuse 2 no 2
  • «
  • 1
  • 2
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023