Biļetes ir vislētākās astoņas nedēļas pirms lidojuma...?
| |
andrian | Datums: Svētdiena, 16.11.2014, 21:05 | Ziņojums # 16 |
 Ģenerālleitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 558
Reputācija: 23
Statuss: Offline
| 8-23.marts KLM un Airfrance mājas lapā par 590 ar gaidīšanu 4st. turpceļā un 1,3st atpakaļ http://www.seat24.de/ ir par 563, beigās pieliks drusku par karti, bet apskatīties var
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
Ziņojums rediģēts andrian - Svētdiena, 16.11.2014, 21:16 |
|
| |
MarinaVolkova | Datums: Pirmdiena, 17.11.2014, 16:38 | Ziņojums # 17 |
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 38
Reputācija: 3
| Paldies! Es jau visus iespējamos saitus aktīvi tagad studēju :-D andrian, ja sakat, ka mēdz būt arī lētāki varianti, vai, pēc pieredzes, varētu vēl arī nokrist tās cenas? Saprotams, ka jautājums diezgan smieklīgs :-D un saprotams, ka cenas var kā nokristies, tā arī būtiski pacelties :-D
|
|
| |
andrian | Datums: Otrdiena, 18.11.2014, 00:30 | Ziņojums # 18 |
 Ģenerālleitnants
| nokrist varētu uz 484,00 ja turki paplašinās savu "ekspansiju" tādas cenas tagad ir pieejamas no vasaras līdz oktobra vidum, vēl arī skandināvi varētu atbildēt, bet es totalizatorā uz to neliktu Celties varētu maksimums uz 650. Tās protams manas domas par saitu studēšanu..es lietoju matrix, pārskatāmi manuprāt, ar pirkšanu gan ir daudz variantu
ChiangMai,ChiangRai,Phuket,Railay,Phi-Phi,Langkawi,Sabah,Cebu,Panglao,Boracay,Palawan,Houay Xai,Bokeo Nam Kan National Park,Beijing,Fihalhohi,Siem Reap,Sihanukville,Koh Rong,Koh Rong Samloem,Kampot, Phnom Penh,Shimla,Manali,Varanasi,Delhi
|
|
| |
MarinaVolkova | Datums: Otrdiena, 18.11.2014, 13:46 | Ziņojums # 19 |
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 38
Reputācija: 3
| Paldies! Atradu vēl tādu lietu, ka no Tallinas līdz KUL var lētāk nekā RIX-BKK. Pat pēc tam no KUL uz Taizemi pārlidojot iznāk ekonomija vismaz uz 200 eur. Man pat izskatās interesantāks variants. Sen jau gribējām KUL paskatīties. :-) http://www.tripadvisor.com/CheapFl....d=39098
|
|
| |
andrian | Datums: Trešdiena, 19.11.2014, 11:42 | Ziņojums # 20 |
 Ģenerālleitnants
| nu tad veiksmīgi, Kualalumpura ir laba lieta
|
|
| |
|