Ceturtdiena, 30.03.2023, 06:32
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Rīga-Koh Samui - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Kurkulis  
Forums » Kopējie visai Āzijai » Jautājumi, atbildes, maršruti pa Āziju » Rīga-Koh Samui
Rīga-Koh Samui
MarinaVolkovaDatums: Piektdiena, 04.01.2013, 01:21 | Ziņojums # 1
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 38
Reputācija: 3
Statuss: Offline
Netieku skaidra par biļetes iegādi, tāpēc, pirms iegādāties prasu izskaidrot man delitantam. Atradu biļetes finnairā RIX-USM Lidojums caur HEL un HKG. Bet ir tā, ka rakstīts RIX-HEL operated by Flybe, HEL-HKG operated by Finnair, HKG-USM operated by Bangkok Airways. Tad nu netieku skaidra-man katru reizi ir jāiziet un jāčekojas pa jaunam vai vienkārši mainu lidmašīnas neizejot no tranzīta zonas? Es nemāku noforčēta lapusi, tāpēc nevaru ievietot kā izskatās. Lidojums ir domāts www.finnair.com RIX-USM 27.02-14.03.
Nekad nēesmu pirkusi tik tālus lidojumus wacko

MelnaisDatums: Piektdiena, 04.01.2013, 07:30 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Pēc idejas tiksiet iečekoti uzreiz visā maršrutā. Bet, bet, bet var būt visādi pārsteigumi. Grūti pateikt, kā ir katrā atsevišķā gadījumā. Ja arī nāksies iečekoties, tā nav problēma. Bet atkārtoju, ka es domāju (IMHO), ka tiksiet iečekoti visos lidojumos uzreiz.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

divansDatums: Piektdiena, 18.01.2013, 18:05 | Ziņojums # 3
Ierindnieks
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 2
Reputācija: 0
Man arī liekas, ka tiksiet iečekoti visos.

DZĒSTS. REKLĀMA!!!!

Forums » Kopējie visai Āzijai » Jautājumi, atbildes, maršruti pa Āziju » Rīga-Koh Samui
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023