Ceturtdiena, 30.03.2023, 07:53
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Šendžeņa. - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Ķīnietis  
Forums » Ķīna, Makao, Honkonga un Taivāna (lapas moderators ilgu laiku dzīvoja Ķīnā!) » Atsauksmes un atskaites » Šendžeņa.
Šendžeņa.
ĶīnietisDatums: Pirmdiena, 12.09.2011, 05:13 | Ziņojums # 1
Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Statuss: Offline
Par šo pilsētu man īsti daudz nav ko pastāstīt, jo sabijām tur tikai 3 dienas, un tās pašas, lielā karstuma dēļ, vairāk viesnīcā, kā ārpus tās. Vienīgi vakaros bija izturami.
Pēc pirmā skatījuma pilsēta atgādina guļamrajonu (mega size Purvciemu). Sendžeņa vispār ir ļoti jauna pilsēta, neķīniska. Cilvēki tiecas būt balti, lieto balinošos krēmus, jo grib tuvināties "baltajiem cilvēkiem". Šajā pilsētā ta ir izplatīta parādība.
Šeit ir metro, kas, pēc maniem ieskatiem ir viens no labakajiem pārvietošanās līdzekļiem lielajās, pārpildītajās pilsētās.
Metro biļete ir plastmasas monētas formā un es teiktu, ka ļoti neērta, jo viegli kaut kur iebāzt un aizmirst bet ejot ārā no metro, monēta ir jaatgriež automātam.

Vienu gan varu teikt droši - ēdiens Šendženā ir ļoti garšīgs. Porcijas ir milzīgas.
nūdeles ar dārzeņiem

rīsi ar zaļumiem un pīles kaklu

nūdeles ar zaļumiem un gaļas bumbiņam mīklā (ēdienkartē nevar saprast, ka atnesīs zupu)
Pievienotie faili: 3706275.jpg (35.7 Kb) · 0198465.jpg (52.5 Kb) · 6991931.jpg (53.9 Kb) · 8380887.jpg (54.9 Kb)

Give a fish to a man; he has food for a day.
Teach a man to fish; he learns a skill for life.

Fan Li

ĶīnietisDatums: Pirmdiena, 12.09.2011, 05:23 | Ziņojums # 2
Leitnants
Ananāsu alus arī ir garšīgs. Uz skārdenes rakstīts, ka tas ir ananāsu alus, bet promiles nav norādītas. Garšo kā limonāde. Maksā 2 CNY - 16 sant.

Šendžeņā es tiku vaļā no sava grabošā, pussalūzušā kofera un tiku pie jaunas, ērtas mugursomas.

Pirmo reizi ārvalstīs izmēģinaju STABUCKS kafetēriju. Tajā pašā dienā arī saslimu, jo gaisa temperatūra viesnīcas numuriņā bija aptuveni 23 grādi, bet ārpusē 35.
Pievienotie faili: 1672734.jpg (52.8 Kb) · 5851076.jpg (42.1 Kb) · 3761953.jpg (45.1 Kb)

Fan Li

FendermansDatums: Pirmdiena, 12.09.2011, 07:56 | Ziņojums # 3
Majors
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 80
Reputācija: 1
Tas, ka ēdiens tur ir garšīgs es varētu piekrist. Man arī viņš patīk, bet tas, ka ananāsu alus varētu būt garšīgs.... precīzāk sakot garšīgs viņš varbūt arī ir, bet tas nav alus! Alu taisa no miežiem! To tak katrs letiņš zina! booze

Kukera kū

ĶīnietisDatums: Trešdiena, 21.09.2011, 14:33 | Ziņojums # 4
Leitnants
Jā, alus tas nav, vienīgi tāda knapa alus piesmaka. Ķīniešu limonāde. Bet no ledusskapja karstā vasaras dienā - nav ne vainas.

Fan Li

penelopeDatums: Sestdiena, 09.11.2013, 12:00 | Ziņojums # 5
Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 22
Reputācija: 1
Garšīgs ir tas, kas konkrētā valstī patiešām garšīgs, vai alus no ananāsiem vai kokosriekstiem biggrin katrs var piemeklēt, kas viņam garšo, latviešiem arī savs alus ne visiem garšo smile skarbāk, ja ir pakaļdarinājumi, nu nesanāks nekad latviešiem ķīniešu ēdieni. smile

Forums » Ķīna, Makao, Honkonga un Taivāna (lapas moderators ilgu laiku dzīvoja Ķīnā!) » Atsauksmes un atskaites » Šendžeņa.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023