Jaunais gads
| |
Ķīnietis | Datums: Otrdiena, 12.03.2013, 08:34 | Ziņojums # 1 |
 Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Statuss: Offline
| Mazliet par jauno gadu
svētki pagājuši, petardes un salūti beigušies, visi var beidzot atsākt strādāt. Ķīniešu jaunais gads bija skaļš - visu cauru diennakti kāds šāva petardes un pa vakariem arī salūts tika redzēts. Tiku uzaicināta pie ķīniešu kolēģes uz pirms jaunā gada vakariņām.
galds burtiski lūza. Zivis, gaļas, zupa, pelmeņi, zaļumi, utt. kolēģes mamma tik stāvēja virutvē un gatavoja.
Nelielam ieskatam ēdieni (viss ir pašgatavots):
lotosa saknes zupa ar cūkgaļu. Man ļoti garšo.
Auksti marinēta kūpināta zivs. (nevaru īsti izskaidrot, bet garšo ļoti labi)
olu pelmeņi, nu tā, ne visai.
gaļas bumbiņas: ar vai bez pildījuma
Give a fish to a man; he has food for a day. Teach a man to fish; he learns a skill for life. Fan Li
|
|
| |
Ķīnietis | Datums: Otrdiena, 12.03.2013, 08:39 | Ziņojums # 2 |
 Leitnants
| un atkal zivs, šī nebija tik garda, bet ēst varēja.
kartupeļi ar liellopu.
tā kā mēs ārzemju kolēģi visi esam februāra bērni, tyad par godu mums trim, ķīniešu kolēģīte bija nopirkusi kūku.
Give a fish to a man; he has food for a day. Teach a man to fish; he learns a skill for life. Fan Li
|
|
| |
Melnais | Datums: Trešdiena, 13.03.2013, 09:33 | Ziņojums # 3 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Nu tad jau pieēdies uz visu nākamo gadu... Izskatās lieliski.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Ķīnietis | Datums: Trešdiena, 13.03.2013, 15:00 | Ziņojums # 4 |
 Leitnants
| jā, pat uz mājām iedeva pāris plastmasas kastītes ar ēdienu. centās cilvēki. Un teica, lai nākam ciemos vēl, pat ja neesot ko darīt mājās.
|
|
| |
ekze | Datums: Piektdiena, 23.08.2013, 09:21 | Ziņojums # 5 |
Majors
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 98
Reputācija: 3
| Mans jaunais gads pagāja šajā iestādījumā Dali http://badmonkeybar.com/ daudz lēta alkohola arī pa velti tika un kā par brīnumu nākamais rīts ne tā kā slikti būtu
Vispār mans favorīts sweet and sour chickens pagatavošanā.
|
|
| |
penelope | Datums: Sestdiena, 09.11.2013, 11:40 | Ziņojums # 6 |
 Seržants
Grupa: Lietotāji
Ieraksti: 22
Reputācija: 1
| Nākamo gadu sagaidīt tikpat labi, īstu baudu sagāda labs ēdiens, bet pats svarīgākais, kā pagatavots, ķinieši daudz dara ar mīlestību un cieņas izrādīšanu!
|
|
| |
|