Sestdiena, 01.04.2023, 12:14
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Ķīnietis protestē pret KFC Uhaņā. - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Ķīnietis  
Forums » Ķīna, Makao, Honkonga un Taivāna (lapas moderators ilgu laiku dzīvoja Ķīnā!) » Jaunumi » Ķīnietis protestē pret KFC Uhaņā.
Ķīnietis protestē pret KFC Uhaņā.
ĶīnietisDatums: Pirmdiena, 17.09.2012, 13:18 | Ziņojums # 1
Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Statuss: Offline
Raksts ir angļu valodā.
http://www.chinasmack.com/2012....st.html

Īss pārstāsts:
Ķīnietis no Pekinas atbraucis uz Uhaņu biznesa darīšanās. Abi ar draugu izsalkumu remdējot, dodas uz KFC (Kentucky Fried Chicken). Klients, gaidot savu pasūtījumu redz, ka darbinieks taisa burgeru ar plikām rokām, neizmantojot cimdus. Klients sadusmojas un, tā kā menedžere negribīgi atvainojās, viņš, lai ieriebtu KFC, grib nopirkt 2000 ģimenes pakas ar vistu kājām. Nauda nav šķērslis. Viņam tas neizdodas, jo KFC pārdeva tikai 22 ģimenes pakas. Pārējās vienkārši atteicās pārdot.
Es biju ar draugiem tur tieši tad, kad tas ķīnietis pirka tās slavenās ģimenes pakas. Nodomājām, ka būs kāda akcija, ka dalīs par velti, bet redz, kā izrādās!!!

Give a fish to a man; he has food for a day.
Teach a man to fish; he learns a skill for life.

Fan Li

MelnaisDatums: Pirmdiena, 17.09.2012, 14:30 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Labs cirks gadījās. biggrin Tikai nesaprotu kā var ieriebt pērkot 2000 ģimenes paku. Tas jau ir tieši tas, kas bārdainajam vistu vecim ir vajadzīgs. Kā pasākums beidzās.

Quote (Ķīnietis)
Nodomājām, ka būs kāda akcija, ka dalīs par velti

Abloms sanāca haha

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

ĶīnietisDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 05:22 | Ziņojums # 3
Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Īsti nekā nebeidzās. KFC vakarā "atbildēja", ka ir uzsākuši stingrāku maltīšu pagatavošanas procesa politiku un, ka darbinieki, kas tiks pieķerti strādājot bez cimdiem, cepures un mutes aizsarga, saņems pamatīgu rājienu, jo visi darbinieki mazgā un dezinficē rokas, tādēļ nav jāuztraucas par ēdiena drošumu.

KFC arī dīvaiņi - lai tak cilvēks pērk un protestē, būtu peļņa.

Give a fish to a man; he has food for a day.
Teach a man to fish; he learns a skill for life.

Fan Li

Forums » Ķīna, Makao, Honkonga un Taivāna (lapas moderators ilgu laiku dzīvoja Ķīnā!) » Jaunumi » Ķīnietis protestē pret KFC Uhaņā.
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023