Ķīnietis protestē pret KFC Uhaņā.
| |
Ķīnietis | Datums: Pirmdiena, 17.09.2012, 13:18 | Ziņojums # 1 |
 Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
Statuss: Offline
| Raksts ir angļu valodā. http://www.chinasmack.com/2012....st.html
Īss pārstāsts: Ķīnietis no Pekinas atbraucis uz Uhaņu biznesa darīšanās. Abi ar draugu izsalkumu remdējot, dodas uz KFC (Kentucky Fried Chicken). Klients, gaidot savu pasūtījumu redz, ka darbinieks taisa burgeru ar plikām rokām, neizmantojot cimdus. Klients sadusmojas un, tā kā menedžere negribīgi atvainojās, viņš, lai ieriebtu KFC, grib nopirkt 2000 ģimenes pakas ar vistu kājām. Nauda nav šķērslis. Viņam tas neizdodas, jo KFC pārdeva tikai 22 ģimenes pakas. Pārējās vienkārši atteicās pārdot. Es biju ar draugiem tur tieši tad, kad tas ķīnietis pirka tās slavenās ģimenes pakas. Nodomājām, ka būs kāda akcija, ka dalīs par velti, bet redz, kā izrādās!!!
Give a fish to a man; he has food for a day. Teach a man to fish; he learns a skill for life. Fan Li
|
|
| |
Melnais | Datums: Pirmdiena, 17.09.2012, 14:30 | Ziņojums # 2 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
| Labs cirks gadījās. Tikai nesaprotu kā var ieriebt pērkot 2000 ģimenes paku. Tas jau ir tieši tas, kas bārdainajam vistu vecim ir vajadzīgs. Kā pasākums beidzās.
Quote (Ķīnietis) Nodomājām, ka būs kāda akcija, ka dalīs par velti
Abloms sanāca
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Ķīnietis | Datums: Trešdiena, 19.09.2012, 05:22 | Ziņojums # 3 |
 Leitnants
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 70
Reputācija: 5
| Īsti nekā nebeidzās. KFC vakarā "atbildēja", ka ir uzsākuši stingrāku maltīšu pagatavošanas procesa politiku un, ka darbinieki, kas tiks pieķerti strādājot bez cimdiem, cepures un mutes aizsarga, saņems pamatīgu rājienu, jo visi darbinieki mazgā un dezinficē rokas, tādēļ nav jāuztraucas par ēdiena drošumu.
KFC arī dīvaiņi - lai tak cilvēks pērk un protestē, būtu peļņa.
Give a fish to a man; he has food for a day. Teach a man to fish; he learns a skill for life. Fan Li
|
|
| |
|