Ceturtdiena, 30.03.2023, 07:31
Sveicināti Viesis
RSS
Indoķīnas ceļojumi
Indonēzijas vakars - Forums
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Foruma moderators: Mango  
Forums » Indonēzija (lapas moderators ilgu laiku dzīvoja Indonēzijā!) » Jaunumi » Indonēzijas vakars
Indonēzijas vakars
MangoDatums: Pirmdiena, 19.11.2012, 18:27 | Ziņojums # 1
Majors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 81
Reputācija: 1
Statuss: Offline
Mango tagad cītīgi mēģina dabūt no vēstniecības zināt, vai ir kādi indonēzieši palikuši Latvijā smile

Ideja ir taisīt vienu pasācienu Indonēzijas faniem un pašiem indonēziešiem, valsts un kultūra vienojšais, vajadzētu būt feini!

Sīkāk gan vēl neesmu izdomājusi par datumiem un vietām, to, kad būs vairāk info. Padalās, ja ir idejas, interese piedalīties smile

Mango meitēns Indonēzijā! Tas laikam izsaka gana daudz :p

MelnaisDatums: Otrdiena, 20.11.2012, 07:34 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Laba doma. Man ir interese, bet es jau esmu tur, kur ir mūžīgā vasara biggrin Es varētu šeit kādu semināru sarīkot. Pieļauju, ka es Malaizijā varētu vairāk indonēziešu sameklēt.

Noteikti lūdzu noinformē cik indonēziešu Lavijā var sameklēt.

Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.

MangoDatums: Otrdiena, 15.01.2013, 11:49 | Ziņojums # 3
Majors
Grupa: Moderatori
Ieraksti: 81
Reputācija: 1
Sazinājos ar Indonēzijas vēstniecību, Latvijā esot vesels viens indonēzietis!!!! Bet iedotais numurs bija nepareizs sad

Es jau ceru uz Indonēzijas dienu Latvijā, kas agrāk regulāri tika rīkota un tad to visu feini varētu apvienot, jo pašlaik gatavojos LU konferencei, kurā runāšu par rituāliem Indonēzijā

Mango meitēns Indonēzijā! Tas laikam izsaka gana daudz :p

Forums » Indonēzija (lapas moderators ilgu laiku dzīvoja Indonēzijā!) » Jaunumi » Indonēzijas vakars
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2023