Sky Garden
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 01.03.2018, 14:16 | Ziņojums # 1 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
| Te būs "Sky Garden" mājas lapa:
http://skygardenbali.com
Te būs "Sky Garden" GPS koordinātes google map:
-8.717583, 115.174651
Atrodoties Bali aktuāls jautājums ir uz kuru vietu doties vakariņot. Warung, kafe, restorāni ir uz katra stūra, kā izvēlēties īsto? Šeit bez liekas domāšanas es balsoju un rekomendēju "Sky Garden" piedāvāto bufeti. It sevišķi, ja Jūsu naktsmītnes atrodas Kuta beach rajonā. Es gan arī braucu speciāli no Nusa Dua vakariņot šeit. Pat ņemot atpakaļ ceļam taksi, tas atmaksājas. Neko tik krutu es savā samērā nopietnajā ceļotāja pieredzē iepriekš nebiju redzējis.
Tātad ķeramies "vērsim" pie ragiem, kas tad šeit ir tik ekskluzīvs? "Sky Garden" nav tikai vakariņu vieta, vakariņas drīzāk ir tikai kā papildus pakalpojums, iesildīšanas pirms galvenā pasākuma. Pamat nodarbošanās ir nakts klubs, kas arī atnes klubam galvenos ienākumus. Mūsu gadījumā lomas ir mainītas un mums galveno interesi izraisīja tieši kluba piedāvātā vakara bufete. Visur uz reklāmas plakātiem varam redzēt piedāvājumu par 99 000 rūpijām, sākot no 17:00 līdz 21:00 (tas ir 4 stundas no vietas) varam neierobežoti ēst.... Un tagad pats galvenais, ne tikai ēst, bet arī neierobežoti dzert. Dzert ne tikai coca cola vai minerāl ūdeni, bet arī alu un kokčikus. Atkārtoju vēlreiz, varam ēst un dzert neierobežoti! Priekš Indonēzijas, kur alkohols un alus nav no tām lētākām lietām, tas ir super ekskluzīvs piedāvājums. Visās iepriekšējās bufetēs kurās esmu viesojies, neierobežota bija tikai ēšana, par drinkiem bija jāmaksā atsevišķi. Ir gan neliela nianse, uz reklāmas banerīša ar pavisam maziņiem burtiņiem pierakstīts, ka pie 99000 rūpijām vēl jāpieskaita arī nodoklis un servisa maksa. Kopā šis pasākums vienam cilvēkam izmaksā 115000 rūpijas. Pārvēršot mūsu naudiņās par 2 cilvēkiem es samaksāju 13,80 EUR, tas ir vienam šis pasākums izmaksā 6,90 EUR. Super ekskluzīvi.

Iekšā tikšana nebūt nav tik vienkārša. Ar nekādām somām iekšā netiekat ielaisti. Vienreiz man līdzi bija paliela pleca soma, tad gadījās ļoti saprotošs personāls un uzņēmās somu paglabāt pie sevis, kamēr uzturējāmies klubā. Otru reizi līdzi bija foto kamera. Ar kameru atteicās ielaist un uzglabāt. Nācās nest uz hoteli, labi ka hotelis 10 minūšu gājienā no "Sky Garden". Pēc samaksāšanas uz rokas uzlīmē aproci. Uz aproces datums, katru nedēļas dienu aprocei ir cita krāsa.

Iekšā esam, tātad ko par 6,90 EUR mēs šeit varam baudīt:
Jāsāk ar to, ka katru nedēļas dienu šeit ir tematiskais vakars.
MONDAY - Pizza & Pasta Night TUESDAY - Mexican Tacos & Enchiladas WEDNESDAY - Greek Night THURSDAY - Asian Inspired FRIDAY - Smoke House BBQ Chicken & Ribs SATURDAY - Steak & Seafood Night SUNDAY - Traditional Sunday Roast
Pluss tematiskajam vakaram ir dažādi BBQ - tas nemainās.
Tas izskatās šādi:
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 01.03.2018, 14:59 | Ziņojums # 2 |
 Ģenerālisimuss
| Kraujam uz šķīvjiem cik vien daudz vēlamies. Nemanīju, ka kāds ēdiens beigtos.... pilnīgi viss pietiek līdz pašai slēgšanai.
Lielo šķīvju piemēri:

Ēdiens kā speciāli gatavots letiņu kuņģiem. Viss super garšīgi. Pēc sātīgām vakariņām varat tikt arī pie deserta. Desertā augļi un kūciņas.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
Melnais | Datums: Ceturtdiena, 01.03.2018, 15:40 | Ziņojums # 3 |
 Ģenerālisimuss
| Tālāk varam pāriet pie drinkiem. ŅBemam un dzeram cik daudz vēlamies. Nekādu ierobežojumi. Vienīgais ierobežojums, ka vienā paņēmienā uz 1 rokām dod maksimums 2 drinkus. Var ņemt vienādus, var ņemt katru drinku savādāku. Ir alus, sidrs, kalns ar dažādiem kokčikiem, visītis ar coka colu, degvīns.
Te ir drinku liste:

alu jau pie lielajiem vakariņu šķīvjiem redzējāt, tagad kokčiki dienas kārtībā:

Šis bija mans iemīļotais kokčiks "Black Jack", visītis ar coca colu:

Pavisam "Sky Garden" bijām sešas reizes. Tikai pirmo un pēdējo vakaru nevakariņojām "Sky Garden". Vienu reizi pat braucām no "Nusa Dua", lai varētu baudīt šo vietu. Mana ik vakara ēdienreize sastāvēja no 2 lieliem pamatēdienu šķīvjiem. Vispirms viens šķīvis, tad pēc kādas stundas kārta arī otrajam šķīvim. Vienmēr tika izdzerti 4 kausi alus un no 4 līdz 6 kokčikiem, tas pie deserta. Vairāk nelīda iekšā pat man.Tad knapi kustoties vilkāmies uz hoteli. Dažreiz vēl atradām spēkus ielīst arī baseinā, bet ne vienmēr. Un tas viss par tikai 6,90 EUR. 
Stingri rekomendēju, cenas attiecība pret kvalitāti fantastiska. Pietrūkst man "Sky Garden" Latvijā.
|
|
| |
|