Mobilais 4G Indonēzijā
| |
Melnais | Datums: Otrdiena, 06.03.2018, 12:57 | Ziņojums # 1 |
 Ģenerālisimuss
Grupa: Administratori
Ieraksti: 2297
Statuss: Offline
| Ar mobilo 4G interneta pieslēgumu Indonēzijā nav nekādu problēmu. Paši zinām, kādas problēmas mēdz būt ar interneta pieslēgumiem Āzijā. Te sevišķi vēlētos izcel Filipīnas. Tieši tāpēc speciāli nopirku sev lētu ķīniešu tableti ar SIM kartes slotu, lai būtu iespēja būt neatkarīgam no hotelīšu piedāvātā, bieži nelietojamā interneta pieslēguma. Tāpat, lai būtu iespēja lietot internetu, kad neatrodos hotelī. Nevarētu teikt, ka internets hoteļos Indonēzijā būtu galīgi nelietojams, bet bija gadījumi, kad hoteļa piedāvātais internets vienkārši pazuda. Tieši šādam nolūkam nopirku telekomunikāciju kompānijas "TelKomsel" LOOP SIM karti. Izmaksāja man viņa 150 000 rūpiju. Kartē 7GB (4G) internets. Piepirku klāt par 20 000 rūpijām arī telefona sarunas visādam gadījumam. Sarunas netika lietotas, nebija nepieciešamības.

Varu apliecināt, ka mobilais internets darbojās pietiekami ātri visās vietās, kurās es biju, tas ir Bali, Gili saliņās, Lombok. Speciāli izmērīju interneta ātruma Denpasarā: download - 6,7 Mbps, upload - 10,82 Mbps. Mūsu izpratnē 4G internetam būtu jābūt krietni ātrākam. Bet nu mēs esam Āzijā un tas šeit var teikt ir kosmoss.

Mobilā interneta operatori šeit vairāki, ar dažādiem tarifu plāniem un cenām, bet visi pārdevēji kā viens, ieteica tieši "TelKomsel". Tas nav lētākais variants, bet stabilākais pilnīgi noteikti. Par to arī pats pārliecinājos. SIM kartes papildināšana notiek internetā, viss elementāri un vienkārši. Man personīgi ar 7 GB pilnībā pietika, torrent TV neskatījos, filmas nevilku.
Taizeme, Malaizija, Singapūra, Birma, Laosa, Filipīnas, Vjetnama, Bruneja, Indonēzija, Kambodža, Ķīna, Indija, Šrilanka... kopā 45 valstis.
|
|
| |
|